делегација ги посети предложените училишта од основно и средно образование за домакини на државни натпревари

На ден 14.03.2019 година наша делегација ги посети предложените училишта од основно и средно образование за домакини на државни натпревари и имаше работна средба со директорите на училиштата во Македонска Каменица, Пробиштип. Берово и Делчево.