Пријавување за саем во Солун

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА, Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија Туристичка Агенција ЕКСТРА Бус-Скопје организираат посета на Меѓународниот саем за сточарство, земјоделство, техника и опрема, механизација, градинарство, преработка, лозарство, овоштарство, винарство, храна, пчеларство, ветеринарство во Солун

ZOOTEHNA 2017

1 ден 04.02.2017 год.(сабота) Состанок на групата во утринските часови и тргнување во 5 часот од Скопје. Поаѓање кон Солун, преку граничниот премин Богородица. Пристигнување во Солун и ден предвиден за посета на саемот и факултативно - шопинг и разгледување на градот. По затварањето на саемот, посета на CAREFOUR. Во доцните попладневни часови се упатуваме кон Македонија со попатни паузи поради одмор и царински формалности.

Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 800 ден.

Во цената е вклучено:

-Превоз на наведената релација со високо туристички автобус;

-Организација и водство на групата;

-Влезница на саем.

Во цената не е вклучено;

-Се што не е наведено во понудата 

Пријавување во Туристичката агенција на ЕКСТРА БУС или во сите канцеларии на СЗТКМ –Народна техника на Македонија или на телефони: 023238357, 070 269 944, 02/3239300, 072 230 100.

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Рок на пријавување е до 02.02.2017 год. 

Минимален број на патници е 40 лица

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

web strana: www.ekstrabus.com.mk