Пријава за АГРОФУД 2017 - СОЛУН (за еден ден)

НАРОДНА ТЕХНИКА НА МАКЕДОНИЈА

Сојузот за техничка култура во стопанството на Р.Македонија,

Туристичка агенција ЕКСТРА БУС- Скопје

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

web strana: www.ekstrabus.com.mk 

организираат посета на меѓународниот саем за храна, земјоделство, техника и опрема, градинарство,преработка, лозарство, овоштарство, винарство ,пчеларство, ветринарство во Солун 

                                                                DETROP 2017 

1 ден 04.03.2017год (сабота)Состанок на групата во утринските часови и поаѓање кон Солун преку граничниот премин Богородица.Пристигнување во Солуни ден предвиден за посета на саемот и факултативно шопинг или разгледување на градот Солун.Посета на саемот и шопинг во Солун во CAREFOUR.Во 16 часот се упатуваме кон Македонија со попатни паузи на Лидл поради шопинг и одмор и царински формалности на Фришоп.Пристигнување во Скопје во вечерните часови 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА: 800 ДЕНАРИ 

Во цената е вклучено: Превоз на наведената релација со високо туристички автобус, Организација и водство на групатаВлезница на саемот 

Во цената не е вклучено: Се што не е наведено во понудата  

Пријавување во сите канцеларии на СЗТКМ-Народна техника или во канцелариите на туристичката агенција Екстра бус :023238357,070269 944,070239211.Рок за пријавување е до 01.03.2017 година до 16 часот. 

Минимален број на патници е 40 лица