Известување за 58-от Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија

Почитувани,

 

Поради новите мерки донесени од Владата на Република Северна Македонија и

Комисијата за заразни болести Ве информираме дека 58-от Државен натпревар на младите техничари и

природници на Македонија кој беше закажан да се одржи од 10 април 2021 година се презакажува за месец мај за што ќе бидете навремено информирани.

 

Ви Благодариме на разбирањето,

 

Сојуз на клубовите на младите техничари и

природници на Македонија

 

Претседател,

Проф. Ана Соколовска